Muschiulet de porc in crusta de piper

de Retete cu Margareta Cismasiu in Porc, 23 Noi 2014 | 7008 vizualizari

 

Ne plac mancarurile putin picante asa ca muschiuletii am preferat sa-i pregatesc, intregi, intr-o crusta de piper. Am dat un plus de savoare acestor muschiuleti atat de fragezi.

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc,
  • 30 gr piper boabe (se poate folosi piper negru sau mixt),
  • sare,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de piper:

Muschii se spala si se usuca bine.Boabele de piper se zdrobesc in piulita.Nu se toaca fin,sa ramana bucati mai mari de piper.Carnea se sareaza si se unge cu ulei apoi se da prin piperul zdrobit.Se infasoara strans in folie de aluminiu si se da la gratar.

Se serveste calda,alaturi de garnitura de legume sau simpla,rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de piper" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]