Muschiulet de porc in jar

de asubana in Porc, 10 Mar 2011 | 8117 vizualizari

 

Am facut aceast preparat in acest an bineneteles in cuptorul de la tara.Iar carnea de porc autentica binenteles! Chiar am vrut sa incerc de mult ceva traditional pe jar si uite ce a iesit.....

 

INGREDIENTE

  • 4 muschi de purcel
  • un varf de sare
  • un varf de piper
  • cimbru uscat
  • ulei de masline 4 lingurite,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in jar:

Se iau 4 muschiuleti potriviti sa nu fie perea mari sau prea grosi ca sa se patrunda bine, se ung cu uleiul de masline cu sare,piper,cimbru sau boia dulce daca va place sa iasa mai rosiatic. Se invelesc fiecare muschiulet separat in staniol, se rasucesc la ambele capete precum o bomboana, se dau in jar pana incepe sa se schimbe staniolul la culoare. Nu lasati prea mult sa nu le ardeti deoarece staniolul pastreaza temperatura si se prajesc foarte repede. Se scot din cuptor, se lasa sa se raceasca pret de cateva minute, se feliaza si se servesc pe platou cu ce garnitura si salata doriti.

Va urez pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in jar" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu carnati la cuptor