Muschiulet de porc in sos balsamic

de La Ancuta in Porc, 15 Dec 2010 | 8100 vizualizari

 

Azi am vrut sa fac peste si a iesit asta :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 5 catei de usturoi
  • 40 ml otet balsamic
  • cimbru
  • rozmarin
  • sare, piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in sos balsamic:

Se spala muschiuletul si apoi se usuca cu un servet.

Se condimenteaza cu sare si piper iar apoi se unge bine cu cimbru, rozmarin si usturoi pisat.

Se lasa sa stea o ora la frigider.

Dupa ce s-a odihnit la rece se pune muschiuletul in tigaia in care am incins putin ulei de masline si se prajeste usor pe toate partile.

Adaugam apoi otetul balsamic si lasam sa fiarba 5 minute.

Se pune carnea intr-o tava si se toarna sosul peste. Se mai adauga un sfert de cana de apa si se da la cuptor, la foc mediu, 30 de minute.

La juatatea timpului se intorce pe partea cealalta.

Dupa ce s-a rumenit se portioneaza si se serveste cu sos si garnitura la alegere.

Noi am avut piure de cartofi si salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in sos balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:32

Mini Pavlova cu frisca si fructe de padure - Desert simplu, rafinat si elegant

pe 30.04 la 11:58

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 30.04 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chilli con carne