Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat

de Oana in Porc, 6 Dec 2013 | 29621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet mai mare de porc
  • un carnat cabanos sau semiafumat
  • felii subtiri de bacon
  • sare si piper 
  • rozmarin uscat
  • 2 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat:

Muschiuletul de porc se inteapa pe mijloc cu un cutit subtire si lung (se poate intepa din ambele capete, rasucind usor cutitul pentru a face loc apoi carnatului). Se introduce carnaciorul in muschiul de porc, cu grija sa nu se rupa. Se imbraca apoi in felii de bacon, se stropeste cu ulei, se condimenteaza cu sare si piper si rozmarin uscat sau ce alte ierburi va plac. Se pune intr-o tava cu putina apa, se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptor 45 de minute. Se scoate apoi folia si se lasa inca 10- 15 minute sa se rumeneasca. Se scoate tava si se mai lasa friptura acoperita cu folie 15 minute, apoi se taie felii cu un cutit bine ascutit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

15.12.2013, 01:34

Super . II sta foarte bine la muschiuletul acesta pe orice masa de sarbatoare

kukibella 1

16.12.2013, 19:31

ryta 1

22.02.2014, 07:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulaş