Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 6 Mai 2017 | 4751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi de porc
  • 1 ardei kapia
  • ulei de masline
  • condimente (vegeta, boia dulce, piper negru, ghimbir)
  • 50 ml vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor:

Bucatile de muchi se curata de pielite, se spala sub apa rece si se pun pe prosoape de bucatarie, pentru a se usuca de apa.

Intr-un castron, punem ulei de masline, condimentele si amestecam bine.

Ungem pe toate partiile, muschiuletul de porc cu uleiul de masline cu condimente.

Se pune la prajit cateva minute, pe ambele parti, dupa care se muta intr-un vas de ceramica.

Turnam uleiul de masline ramas, punem vinul alb si ardeiul kapia taiat felii.

Se acopera cu o folie de aluminiu, se lasa 20 -25 minute, dupa care se ia folia si se mai lasa 5-10 minute la foc tare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricaş cu găluşte de făină