Muschiulet de vitel in crusta aromata

de Oana in Vita, 10 Ian 2011 | 10132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschiulet de vitel
  • 1 lingura cu mustar
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • rozmarin
  • maghiran
  • busuioc
  • pesmet
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de vitel in crusta aromata:

Muschiuletul de vitel se curata bine de pielite, se spala si se usuca cu un prosop de hartie. Se presara cu baza mirodenia fuchs si se unge cu mustar. Condimentele uscate se amesteca si se presara din belsug peste carne, apoi se imbraca in pesmet. Se pune carnea intr-o punga de friptura, untul se taie felii subtiri si se presara printre carne, se adauga si un pahar cu apa, se leaga punga si se pune in cuptor. Se lasa la foc mic 60 de minute, se verifica din cand in cand. Se desface apoi punga si se lasa sa se rumeneasca usor. Eu am pus in tava niste orez fiert si o cana cu suc de rosii si l-am mai lasat 10 minute in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel in crusta aromata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vitel cu varza noua in vasul roman.