Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de elena1988 in Porc, 26 Mar 2011 | 7306 vizualizari
elena1988 1
aziz
LUK 1
oau..cred ca a meritat din plin sa astepti 3 zile sa se marineze...sigur a fost foarte fraged si bun
DIANA B 1
Wow , ce bunaciuneeeeeeeeee , da' asteapta ,,grasu" meu 3 zile si 3 ore , pana sa infulece minunatia ? Ptr rabdarea si munca ta ,
@gaby_d - daca erai men , adaugai ceva la mancat , baut , mancat ........
diaconta 1
Vai tu Diana adica ce ar mai fi de adaugat?
Stiu si eu ?!?
luk intradevar iese bun
onesta faci fara sa stie si il ascunzi bine in frigi
diaconta
cred ca ar m-ai fi de adaugat bere
de ce sa-l ascund in frigi , daca-i crud ? chiar crud , nu mananca
Elenaaaaaaaaaaaaaaaa , trezirea ... de bere s-a tot scris , altceva era lipsa
pai m-am referit sa il ascunzi ca sa nu stie de el ca sa nu te bata la cap sa il faci mai repede s-au mai stiu eu ce
acum am vz atunci ce lipseste?
Tu esti intreaga la minte ? chiar vrei s-o zic pe-a dreapta , ca nu-s prea intreaga nici eu Stii cum striga Bula la hora ? daca esti curioasa-ti zic , mintenas
Ei , zic strigatura lu' Bula ? iti zic doar tie , ca nu vede nimeni
Lau 1
delicios
sigur nu ai mancat ceva expirat astazi???
sufletista
kamy 1
kamy
MVMih 1
Tare bun, preparatul insotit de vin.
mvmih
mamaieelena 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 20:44
de Bucataras 6
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
pe 21.11 la 10:51
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
de Panacris 9
4 voturi
3 voturi
oanapl
vasimur
RODIMUR
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!