In cutia de prajituri se gasesc trei plicuri:unul cu praful pentru blat,unul pentru crema si unul cu fulgii de ciocolata.
Facem intai blatul amestecand praful maro cu 50 g margarina moale(eu am folosit unt)2 oua si 30 ml de lapte.Se mixeaza bine ingredientele.Se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor.Coacem 30 minute la foc mediu.Se face testul cu scobitoarea sa aflam daca s-a copt.Se lasa la racit.Cand este racit blatul se traseaza cu cutitul o linie la un cm fata de margine si scobim mijlocul,sa facem o adancitura in blat.
In scobitura se pune bananele curatate si taiate jumatati in asa fel incat sa umplem bine spatiul.
Crema se face cu praful de crema si 400 ml lapte.Mixam ingredientele iar la sfarsit punem fulgii de ciocolata si amestecam cu o spatula.Punem crema peste banane.
Peste crema punem miezul de blat sfaramitat si apasam usor cu mana sa se lipeasca de crema.Se da la frigider o ora.Pofta buna!