Napolitane cu dulceata si nuci

de Laly in Prajituri, 19 Sep 2010 | 10719 vizualizari

 

Un desert rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de napolitana
  • 1 borcan de dulceata de caise
  • 200 gr nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu dulceata si nuci:

Se amesteca intr-un castron dulceata cu nuca.

Intr-o tava dreptunghiulara se pune folie  alimentara.Se taie foile de napolitana pe jumatate.

Se pune o foaie de napolitana,se unge cu dulceata,foaie,dulceata si tot asa pana cand terminam foile.

Ultimul strat trebuie sa fie foaie de napolitana.Se pune la rece pana a doua zi,punand deasupra o greutate.

Se decoreaza cu ciocolata topita sau dupa imaginatia fiecaruia.Se portioneaza romulete,patrate,etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu dulceata si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]