Naut cu ceapa si kaizer

de Bya Ralu in Porc, 3 Mai 2016 | 4173 vizualizari

 

O mancarica rapida care se face repede si e foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 100 g kaizer
  • 1 ceapa rosie
  • 1 conserva naut
  • unt
  • sare/piper/busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut cu ceapa si kaizer:

Nautul se scurge de zeama si se spala bine sub jet de apa rece.

Kaizerul se taie bucati potrivite, dupa placul fiecaruia, se pune in tigaie impreuna cu untul, dupa cateva minute se adauga si ceapa rosie taiata solzisori si condimentele.

Se acopera cu apa, punem nautul si lasam la foc mic sa fiarba ceapa si kaizerul.

Cand zeama a scazut se poate servi.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu ceapa si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]