Negresa

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 28 Mar 2011 | 21612 vizualizari

 

Reteta preferata pentru Negresa

 

INGREDIENTE

  • 25 g margarina,
  • 200 g zahar,
  • 5 linguri cacao,
  • 200 ml lapte,
  • 4 oua,
  • 200 g faina,
  • 1 plic praf de copt
  • crema de ciocolata (glazura)

Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se pune la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si cacaoa. Dupa ce da in clocot de cateva ori, se pune compozitia la racit. Se adauga apoi, pe rand, faina, praful de copt, galbenusurile si, la sfarsit,  albusurile batute spuma. Omogenizam aluatul dupa care il punem la copt, intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,  pentru 40-50 de minute. Dupa ce se raceste prajiturica putem pune crema de ciocolata sau frisca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]