Negresa

de Micutza Luana in Prajituri, 21 Apr 2014 | 4069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani mere rase
  • o cana de zahar
  • 2 cani de faina
  • o cana nuca macinata
  • o lg bicarbonat stins in otet
  • Pentru sos
  • 20 lg zahar
  • 20 lg apa
  • 2 lg margarina
  • 3 lg cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se amesteca marul cu zaharul si se freaca putin apoi adaugam faina, nuca, bicarbonatul si cacaoa.

Compozitia se pune intr-o tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt . Se lasa la foc mediu circa 45-50 minute.

Intre timp pregatim sosul . Se pun intr-o craticioara toate ingredintele si se fierb la fic mic pana se leaga .

Turnam sosul peste prajitura dupa ce s-a racit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa