Negresa cu branza de vaci si fructe

de adry88 in Prajituri, 17 Dec 2013 | 4383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 1 cana de faina
  • 1/2 cana faina
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 3 linguri cacao
  • 4 linguri nuca macinata
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • crema
  • 300 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • coaja de portocale
  • 100 g fructe congelate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza de vaci si fructe:

Blat-intr-un bol amestecam ingredientele uscate si in alt bol cele umede,

Adaugam treptat ingredientele lichide peste cele uscate si amestecam bine,

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,

Branza o amestecam cu oul,zaharul,coaja de portocale,am adaugat fructele(cu tot sucul care l-au lasat cand s-au dezghetat)

Eu am oprit putina crema alba,

Cu o lingura adaugam crema (eu am adaugat alternad cu cea alba) peste compozitie din loc in loc,

Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca bine dupa care o portionam

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci si fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]