Negresa cu crema de marshmallow si glazura cu orez expandat

de rodicamaria in Prajituri, 14 Apr 2013 | 5080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g biscuiti cacao
  • 50 g biscuiti simpli
  • 100 g unt
  • 150 g marshmallows
  • 100 g cirese confiate
  • 200 g ciocolata menaj
  • 50 g orez expandat
  • 3 linguri lapte condensat Pilos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu crema de marshmallow si glazura cu orez expandat:

Biscuiti se macina cu robotul si se amesteca cu untul topit.Se unge cu unt o tava antiaderenta(22x22)se aseaza acest blat si se preseaza bine.

Marsmallows se taie cubulete si se imprastie peste blatul de biscuiti.

Ciresele confiate se taie in patru si se imprastie printre marsmallows.

Se da la cuptorul incins in prealabil pt. 10 min. sa se umfle marsmallows.

Se scoate din cuptor si se lasa la racit.

Apoi se pune deasupra glazura preparata dupa cum urmeaza: intr-o craticioara antiaderenta se topeste ciocolata cu cele 3 linguri de lapte condensat si apoi se amesteca cu orezul expandat.

Se lasa sa se racoreasca si apoi se pune la frigider min 2 ore.

 

TIPS-URI

1

Se poate dubla cantitatea de marshmallows si prajitura va avea un strat mai gros de crema .

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu crema de marshmallow si glazura cu orez expandat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa