Ador negresele. N-am încercat niciodată o negresă cu mere. E absolut delicioasă și v-o recomand cu drag.
Pentru aceasta Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut, am folosit urmatoarele ingrediente: ciocolata, cafea, iaurt, ulei, oua, faina, zahar, cacao, mere.
Cum se prepara Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut
Se pune ciocolata în 80g cafea fierbinte și se lasă să se topească amestecând ușor. Dacă nu se topește perfect, se poate pune amestecul pe baie de aburi. Se lasă să se răcorească.
Se pun într-un castron ouăle, uleiul și iartul și se amestecă cu un tel, apoi se adaugă crema de ciocolată răcită și se omogenizează. Ideal este ca toate ingredientele să fie la temperatura camerei.
Într-un alt vas se pune făina, cacaua, zahărul măcinat, sarea și praful de copt și se omogenizează amestecul, apoi se cerne peste compoziția lichidă și se omogenizează cu telul. Nu se amestecă decât până când amestecul este omogen.
Se curăță merele și se taie cubulețe, apoi se adaugă peste aluat și se omogenizează cu o spatulă.
Se tapetează tava cu hârtie de copt, apoi se toarnă compoziția și se preasară alunele mărunțite.
Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 170 de grade C, pentru 50-55 de minute, până când trece testul cu scobitoarea. Se transferă pe un grătar și se lasă să se răcorească.
Încearcă și rețeta de Negresă cu stafide și nucă, un desert excelent sau rețeta de Tartă brownie.
Îți recomandăm și rețeta de Negresă cu cafea și migdale.