Negresa cu nuca

de Gherca Daniela in Dulciuri, 24 Apr 2016 | 3574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 cani lapte
  • 4 cani faina
  • 1/2 cana unt topit
  • 1/2 lingurita sare
  • 4-5 linguri cacao
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura gem
  • 1/2 cana nuca macinata
  • esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu nuca:

      Ouale le batem bine cu zaharul, vanilia si sarea pana se inalbesc, adaugam si untul topit si caldut, mai mixam putin apoi punem laptele, dulceata, nuca macinata, esenta de rom, omogenizam, apoi punem faina cu bicarbonatul de sodiu si cacao pe cale ianinte le-am amestecat impreuna. Omogenizam din nou pana obtinem o consistenta mai grosuta, atat cat sa se poata mixa.
     Punem compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca.30 minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
    Pudram cu zahar pudra si se poate servi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Geanina87 1

25.04.2016, 09:46

Stefania1964 1

25.04.2016, 18:05

imi place!

CameliaR 1

12.05.2016, 12:15

Buna negressa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bezele cu aroma de capsuni