Negresa (de post)

de Ligia Bxl in Prajituri, 11 Mar 2011 | 13402 vizualizari

 

special ptr prietena mea:)))

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana de zahar
  • 3 cani de faina
  • 5 linguri cu varf de cacao
  • 1 1/2 cana de apa
  • 5 linguri de ulei
  • 1 plic de praf de copt
  • putina sare
  • stafide sau rahat taiat marunt
  • ptr glazura:
  • 5 linguri de zahar
  • 1 lingura cu varf de cacao
  • 3 linguri de apa
  • 50 gr de margarina
  • putina esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa (de post):

Aluatul:

se amesteca bine toate ingredientele,apoi se toarna compozitia intr-o tava unsa cu margarina si cu o foaie de copt si se da tava la cuptor ptr a se coace,se face la final testul cu scobitoarea.

Glazura:se amesteca toate ingredientele si se pune la foc sa se omogenizeze si se da de pe foc dupa care se pune putina esenta de rom.Aceasta glazura se pune peste prajitura.

Se taie prajitura dupa racire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]