Negresa de post

de mirela0911 in Prajituri, 6 Dec 2011 | 22887 vizualizari

 

O reteta adaptata dupa cea a Monei (aziz)! E prima oara ca o fac si ne-a placut tare mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana apa
  • 1 cana zahar
  • 80 g fulgi migdale
  • 2 lg pline cu gem de capsuni
  • esenta de rom
  • 1/2 cana ulei
  • 2 cani faina
  • 2 lg cacao
  • 1 praf de copt
  • 50g ciocolata menaj
  • 1 lg margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Intr-un vas incapator se pune apa si zaharul si se amesteca pana la topirea acestuia. Se adauga esenta de rom, migdalele gemul si uleiul.

Separat se amesteca faina cu cacaoa si praful de copt. Se toarna peste compozitia de mai sus, se omogenizeaza bine dupa care se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la 180 de grade pt. cca 40-45 minute (sa treaca testul cu scobitoarea). 

Se lasa la racit dupa care se toarna deasupra glazura facuta din topirea ciocolatei cu margarina. Se portioneaza si se serveste. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

mirela0911 1

07.12.2011, 22:03

antici_g si e si tare buna chit ca e de post

mirela0911 1

07.12.2011, 22:05

Dia am vazut, si eu ma gandesc la negresa ta de cand am vazut-o pe FB

babi5 1

24.09.2014, 11:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]