Negresa de post

de jolygina in Dulciuri, 3 Mar 2016 | 3908 vizualizari

 

Este reteta mea preferat de negresa de post ,se face repede si este foarte buna ,am modificat-o putin

 

INGREDIENTE

  • O cana de zahar
  • o cana de apa
  • jumatate cana de ulei
  • 2 cani de faina
  • un praf de copt
  • patru linguri dulceata sau gem (eu am pus dulceata de banane cu stafide)
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri nuca tocata la cutit
  • 2 linguri stafide sultan
  • 1 lingura nuca de cocos
  • o esenta de rom
  • jumatae borcan de dulceata (optional pentru umplut)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post :

In apa adaugam zaharul uleiul si amestecam pana se topeste ,adaugam esenta de rom,dulceata stafidele si apoi faina ,

Cand toate s-au amestecat adaugam treptat faina care a fost amestecata cu cacoa si praful de copt

La final adaugam nuca de cocos si nucile .

Punem compozitia intr-o forma rotunda si o introducem la cuptor timp de 40 de min ,verificam cu scobitoarea daca s-a copt ,

Optional se poate taia si unge cu dulceata .In cazul in care nu doriti sa in umple-ti cu dulceata poate fi servit cu o cupa de inghetata de vanilie sau lamaie ,este demential .

Deasupra am ornat cu zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

03.03.2016, 20:36

Este foarte buna!

mirela0911 1

04.03.2016, 09:47

Frumoasă prăjitura!

elucubratiiculinare 1

06.03.2016, 08:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de ciocolata