Negresa (MULTICOOKER)

de GABRIELACALI in Prajituri, 7 Noi 2014 | 8715 vizualizari

 

Am fost extrem de surprinsa sa vad cat de frumos s-a copt la Multicooker si cat de pufoasa a iesit!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250g zahar
  • 2 linguri cu varf de cacao
  • 200g faina
  • 2 linguri ulei
  • 200ml lapte
  • 1 pliculet pfraf de copt stins cu otet
  • coaja de portocala, esente
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa (MULTICOOKER):

Albusurile se bat spuma tare cu 3 linguri de zahar din cantitatea totala. 

Restul de zahar se amesteca cu galbenusurile, cacao, lapte, ulei si arome. Acestea se mixeaza bine si li se adauga aromele, un praf de sare si praful de copt stins cu otet.

Bezeaua de albusuri se combina cu compozitia de cacao si celelalte ingrediente. Totul se combina usor si se adauga faina treptat.

Se ung baza si peretii vasului interior si se tapeteaza cu faina.

Se toarna compozitia in vas si se aseaza uniform.

Se apasa butonul MENU, se selecteaza  programul BAKE si temperatura de 180 grade C.

Am apasat COOKING TIME si am selectat 45 minute.

Se apasa START si se inchide capacul.

Dupa finalizarea programului, se scoate vasul si se lasa prajitura sa se odihneasca putin inainte de a o scoate.

Se poate glazura cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa (MULTICOOKER)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu gem si nuci (de post)