Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat

de Bucataras in Pui, 16 Iul 2024 | 11130 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Descoperă alături de Andra Mihail rețeta perfectă pentru șnițel crocant în crustă de semințe, servit cu un sos cremos de ciuperci. Ușor de preparat și ideal pentru orice masă
      Pentru a prepara acest Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat, ai nevoie de următoarele ingrediente: piept de pui, ouă, făină, pesmet, semințe, ciuperci, usturoi și smântână.
       
       
       

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat
      • 1 piept de pui dezosat
      • 150 gr făină
      • 2 ouă
      • 100 gr pesmet panko
      • mix semințe
      • 2 căței de usturoi
      • 6-8 ciuperci brune
      • 200 ml smântână lichidă
      • ulei pentru prăjit
      • ulei de măsline
      • sare și piper
      Portii: 4
      Timp de preparare: sub 30 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat:

      Cum se prepară Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat:

      Porționează pieptul de pui în felii subțiri și mari. Bate carnea astfel încât să obții o textură subțire. 

      Condimentează făina cu sare și piper și amestecă.

      Separat, amestecă mixul de semințe cu pesmetul panko.

      Într-un vas, pune cele două ouă, condimentează cu sare și piper și amestecă bine compoziția.

      Trece fiecare porție de piept prin făină, ou și mixul de semințe. 

      Prăjește șnițelul pe ambele părți, într-o tigaie cu ulei încins, apoi scoate pe un platou cu hârtie de masă ca să absoarbă excesul de ulei.

      Toacă ciupercile curățate. 

      Într-o cratiță, pune puțin ulei de măsline și adaugă ciupercile și usturoiul tocat mărunt. Condimentează cu sare și piper.

      Lasă ciupercile la gătit până scade zeama lăsată de ele, apoi adaugă smântâna lichidă. Lasă totul pe foc până devine legat sosul de smântână.

      Servește șnițelul crocant alături de sosul de ciuperci și o salată proaspătă.

      Încearcă și rețeta de Șnițel cu cartofi prăjiți și mozzarella sau rețeta de Șnițele în crustă de cartofi.

      Îți recomandăm și rețeta de Cordon bleu, un clasic foarte gustos.

      Poftă bună!

      Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat" nu uita sa-i faci un review.

      RETETA IN IMAGINI

      COMENTARII (5)

      MotanLaOale 1

      16.07.2024, 11:54

      Lau 1

      16.07.2024, 12:36

      Ce bine arata.🤤

      Rocsi 1

      24.07.2024, 20:41

      Mmmm, asta da bunatate!

      COMENTEAZA

      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      oanapl

      3137 puncte

      Rocsi

      1480 puncte

      MotanLaOale

      1083 puncte

      mirela0911

      1000 puncte

      mena29

      300 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Snitele de pui cu sos rosu