O negresa minunata si 1 an de Bucataras

de CameliaR in Dulciuri, 27 Aug 2016 | 4896 vizualizari

 

Am facut 1 an de Bucataras si m-am gandit sa va aduc o prajiturica minunata. Imi aduc aminte cu drag prima zi cand am intrat pe acest site si totul mi se parea atat de strain. Acum acest site a devenit un cerc minunat de oameni frumosi in care am fost primita cu bratele dschise. M-am intalnit cu bucatarasi minunati care mi-au placut de la prima intalnire. Am fost incantata de veselia si starea de bine pe care ti-o ofera. Ma bucur enorm ca am reusit sa intru si eu in aceasta familie frumoasa si sper sa pot fi alaturi de voi mult timp de acum incolo. 

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar
  • 4 oua
  • 45 g cacao
  • 85 g chipsuri de ciocolata
  • 2 linguri dulceata de visine
  • 100 ml ulei
  • 1 varf de sare
  • 1 esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O negresa minunata si 1 an de Bucataras:

Intr-un vas punem ouale, zaharul si varful de sare si le mixam pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare. Adaugam uleiul treptat si mixam la viteaza mica pana cand se incorporeaza perfect in amestecul de oua. Adaugam chipsurile de ciocolata si esenta de vanilie. Mixam. Adaugam si cele 2 linguri de dulceata de visine. Mixam. Cernem cacaoa intr-un vas, iar apoi adaugam cate 1 lingura si o incorporam in aluat. Procedam astfel pana terminam de incorporat toata cacaoa. Tapetam o tava cu hartie de copt. Turnam aluatul in tava si il lasam in cuptor preincalzit timp de 20 de minute la 175 grade C. Introducem o scobitoare ca sa verificam aluatul daca este copt. Lasam prajitura sa se raceasca complet iar apoi o introducem in congelator pentru 20 de minute. Soatem prajitura din congelator si putem sa o taiem. Prajitura se tine in frigider. Noi am mancat-o cu dulceata de visine deasupra si topping de ciocolata. Este o minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "O negresa minunata si 1 an de Bucataras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

mirela0911 1

03.09.2016, 19:46

La cat mai multi ani alaturi de noi!

CameliaR 1

03.09.2016, 20:16

Multumesc!

Panacris 1

17.01.2020, 15:28

Cum de am ratat bunăciunea asta? ? :S La mulți ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu nuca de cocos si portocala