Rapid si bun ...
Aluatul foietaj il scoatem din frigider si-l lasam 15 minute la temperatura camerei.Daca aveti foietaj congelat se lasa la decongelat.
Intindem aluatul foietaj pe masa de lucru.
Deasupra intindem nutella intr-un strat subtire sau mai gros,dupa preferinte :).
Rulam foietajul din ambele parti pana la jumatate,cand se unesc.vezi poza.
Taiem felioare foietajul cu un cutit ascutit -1,5 cm,fiecare felie.
Luam o tava de cuptor ,o acoperim cu hartie de copt.
Incalzim cuptorul la 180°
Asezam ochelarii din foietaj pe tava,cu mica distanta intre ele.
Bagam la cuptor 20-30 minute-depinde de cuptorul fiecaruia,pana se rumenesc frumos.
Cand sunt gata ii scoatem,lasam la racit si servim cu zahar pudra :)
1
in loc de nutella se poate folosi dulceata