Ochiuri in cuib de cartof

de Jullya in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2009 | 5159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 400 gr cartofi
  • 30 ml ulei
  • 50 gr cascaval
  • 15 gr sare
  • 2 gr piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochiuri in cuib de cartof:

1. Cartofii se curata, se spala, se sterg de apa si apoi se trec prin razatoarea cu gauri mari.

2. Cartofii rasi se condimenteaza cu sare si piper si se calesc in putin ulei, pana se inmoaie.

3. Intr-o tava unsa cu ulei se aseaza cartofii caliti, se da o forma rotunda de cuib, formandu-se in mijloc o adancitura.

4. In causul format se pune cate un ou crud, avand grija ca albusul sa nu depaseasca marginile cuibului,

5. Se pun in cuptor la 180-200 grade pentru 10-15 minute, apoi se scot, se rade putin cascaval deasupra si se lasa cateva minute la gratinat.

TIPS-URI

1

Pentru un gust mai bun, se pot adauga cateva bucatele de unt odata cu cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri in cuib de cartof" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

26.02.2013, 10:38

La multi ani!

Bunica 1

26.02.2013, 13:00

La multi ani!

Bunica 1

26.02.2014, 05:21

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu sunca si cascaval