Omleta casei

de simona72 in Mancare copii, 6 Mar 2013 | 8273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o lingura ulei de masline
  • 2 felii bacon
  • un fir ceapa verde
  • un ardei gras rosu sau galben sau in combinatie
  • o lingura telemea data pe razatoare(capra, vaca, oaie)
  • o lingura de brinza feta zdrobita
  • o felie de cascaval afumat
  • un cubulet mic de unt
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta casei:

Baconul il taiem feliute si-l prajim intr-o lingura de ulei de masline. Dupa ce s-a rumenit usor adaugam ceapa taiata feliute si ardeiul gras. Mai lasam si legumele 1-2 minute pe foc, iar apoi adaugam ouale batute cu sare, piper dupa gust si brinzeturile. Deasupra punem bucatele de cascaval afumat si putin unt. Lasam la foc mic  si punem un capac peste tigaie. Este gata in max 5 minute. Noi am servit-o alaturi de o rosie si citeva frunze de rucola din care am facut o mica salata.

TIPS-URI

1

punind un capac peste tigaie nu mai este nevoie sa intorci omleta

2

ea devine pufoasa si moale in acelasi timp

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta casei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]