Omleta combinata ”asubana”

de asubana in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2011 | 3700 vizualizari

 

Omleta se serveste ca atare, fierbinte sau la temperatura camerei, cu diverse salate sau muraturi

 

INGREDIENTE

  •  2-3 oua ,
  • 5 ciuperci,
  • 1 ardei gras  rosu,
  • rosii,
  • 1ceapa cat o nuca,rosie sau verde,
  • 100 grame sunca (sau muschi tiganesc), 
  • sare, piper,
  • 100g cascaval.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta combinata ”asubana”:

- se incinge bine tigaia de preferabil sa fie de tefal,

-se adauga sunca in fasii sau cuburi mici, jumatate din rosie, ciupercile felii subtiri, ardeii si ceapa julienne,

-se lasa sa se patrunda bine pana se formeaza un sos de la rosii, ardei si sunca.

-intre timp bateti ouale ,adaugatle in tigaie si reduceti focul .

-potriviti dupa gust cu  sare si piper .

-rumeniti omleta in tigaia acoperita.

Nota: Desprindeti cu o lingura de lemn marginea omletei pentru a permite oului moale, de deasupra, sa se scurga dededesubt, in partea incalzita a tigaii. Dupa ce s-a legat, puteti intoarce omleta folosind o farfurie sau capacul. Adaugati un strat din cascavalul dat in prealabil prin razatoarea cu dintii mici. Decorati cu rosia ramasa sau presarati un amestec de patrunjel cu marar verde.

       ”asubana” va ureaza pofta buna!


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta combinata ”asubana”" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecei si ardei copti