Omleta cu cascaval

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 22570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari
  • sare dupa gust
  • 1/2 lingurita chili
  • 100 g de cascaval delaco 'Sofia'
  • 1/2 lingurita busuioc maruntit (eu am avut uscat)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval:

Ouale batute spuma impreuna cu sarea, busuiocul si chili, le punem la copt (pe ochiul aragazului) intr-o tigaie unsa cu ulei si acoperita cu un capac. Cand omleta s-a copt adaugam cubulete de cascaval si o rulam. Presaram un praf de chili si un altul de busuioc si o servim calda cu salata de rosii! Sa avetii pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv terina de cascaval