Omleta cu cascaval

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 22741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari
  • sare dupa gust
  • 1/2 lingurita chili
  • 100 g de cascaval delaco 'Sofia'
  • 1/2 lingurita busuioc maruntit (eu am avut uscat)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval:

Ouale batute spuma impreuna cu sarea, busuiocul si chili, le punem la copt (pe ochiul aragazului) intr-o tigaie unsa cu ulei si acoperita cu un capac. Cand omleta s-a copt adaugam cubulete de cascaval si o rulam. Presaram un praf de chili si un altul de busuioc si o servim calda cu salata de rosii! Sa avetii pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv mozaic