Omleta cu cascaval afumat si sparanghel

de Oana in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2014 | 2563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g cascaval afumat Delaco
  • 6 fire de sparanghel
  • sare
  • ulei de masline
  • rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval afumat si sparanghel:

Pentru doua portii, batem ouale cu cascavalul ras si facem o omleta mare, in putin ulei de masline. O intoarcem pe ambele parti. Apoi o taiam pe jumatate si o asezam pe doua farfurii.

Sparanghelul il oparim in apa fiarta cu putina sare si il lasam sa dea cateva clocote, apoi il trecem prin jet de apa rece si il lasam la scurs.

Punem 3 fire de sparanghel in omleta, o rulam usor, o presaram cu sare de mare rasnita si servim cu cuburi de rosii si ulei de masline, super bun si rapid!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval afumat si sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu ou