Omleta cu ciuperci

de oana_d in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 5667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 35 g ciuperci
  • unt
  • sare, verdeata
  • optional: sunca, branza, masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci:

Ciupercile se spala, daca sunt proaspete se fierb in cateva ape sa iasa amareala, se toaca marunt, se inabusa in unt, apoi se adauga sarea, piperul si verdeata (eu prefer sa pun patrunjelul in ou). Dupa ce s-au muiat bine, se dau la o parte. Intr-o tigaie separat se adauga ouale batute, fara sa se amestece compozitia. Cine doreste, poate sa adauge in omleta si bucatele de sunca. Dupa ce s-au inchegat putin, se adauga ciupercile pe toata suprafata omletei si cand este gata - adica atunci cand e rumena dedesubt - se ruleaza ca o clatita si se serveste pe un platou. 

Eu am servit-o cu cascaval ras deasupra si cu castraveti proaspeti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]