Omleta cu dovlecei

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2011 | 3760 vizualizari

 

Astazi, pentru micul dejun, iubitul meu a mai inventat o combinatie de ingrediente pentru omleta.
S-a gandit sa faca o omleta cu dovlecei si patrunjel. O idee deloc rea as putea spune acum dupa ce am gustat.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • cateva cuburi de dovlecel,
  • 1/2 legatura de patrunjel,
  • piper,
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecei:

De amestecat ingredientele (oua, dovlecel, patrunjel, sare, piper) s-a ocupat iubitul meu, iar de copt eu. Ador sa o pregatesc ca pe o clatita:)

De aspect m-am ocupat tot eu ... decorand-o cu rosie si patrunjel.

Am servit-o alaturi de salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

Cozonac pufos cu nucă și rahat - Rețeta tradițională de sărbători

pe 06.12 la 17:42

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla