Omleta cu Dovlecei

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2013 | 11619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 jumatate de ceapa
  • 2 dovlecei
  • 3 oua
  • 2 linguri de branza de vaci
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu Dovlecei:

Punem la incins o tigaie cu ulei de masline.

Curatam ceapa si o tocam marunt.O punem la calit in tigaie.

Spalam dovleceii,ii taiem si le punem in tigaie dupa ce s-a calit ceapa.Lasam sa se rumeneasca putin.

Batem cele 3 oua cu putina sare,piper si cele doua linguri de branza de vaci si o turnam peste dovlecei.Lasam la foc mic 5 min,sa se coaca bine si apoi o intoarcem.Mai lasam 5 minute si o scoatem pe o farfurie.

Serviti calda.Pofta buna!!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu Dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]