Omleta cu fasole

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 6623 vizualizari

 

Un preparat rapid.

 

INGREDIENTE

  • 200 g fasole boabe din conserva
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • 2 oua
  • putin ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu fasole:

Ceapa se curata, se spala si se toaca. Se pune la prajit in tigaia incinsa si se lasa putin, pana devine sticloasa.

Se scurge apa din conserva si se clateste fasolea in mai multe ape, apoi se bate.

Se adauga ceapa calita. Se asezoneaza cu sare, busuioc, cimbru si se amesteca bine.

Se bate oul, se ameteca cu fasolea batuta si se pune in tigaie in ulei incins.

Cand e facuta pe o parte se intoarce cu ajutorul unei farfurii pe cealalta parte.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

2

Se serveste alaturi de o salata sau cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Tabita _ 1

07.06.2013, 22:41

Este Rocsi.

bucatarie_marocana 1

08.06.2013, 22:12

ce imi place fasolea cu sos de rosii,dar o sa incerc si omleta cu fasole sigur iese forte delicioasa.

Tabita _ 1

08.06.2013, 23:14

Amina sper sa iti placa si tie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete la borcan, cu usturoi si ierburi aromatice in ulei