Omleta cu legume si carne de porc

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2013 | 5899 vizualizari

 

Pe principiul "nimic nu se pierde, totul se transforma" am pregatit o omleta cu... ce a ramas de la o cina delicioasa, si anume de la pulpa de porc la cuptor cu legume sotate.
Noua ne-a placut foarte tare omletica!

 

INGREDIENTE

  • 100 g carne de porc la cuptor
  • 3 linguri legume sotate
  • 2 oua
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • fulgi de ardei iute
  • rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu legume si carne de porc:

Legumele sotate si carne de porc mi-au ramas de la cina.

Intr-o tigaie am pus putin ulei de masline, l-am lasat sa se incalzeasca, apoi am pus legumele sotate si  bucata de carne taiata bucati.

Cand s-au incalzit putin, am pus ouale batute in care am pus sare, piper si fulgi de ardei iute. 

Am acoperit cu un capac si am lasat la foc mica pana omleta s-a copt bine.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

danakarin 1

22.02.2013, 23:28

Ai dreptate! Asa ies rtete ingenioase si originale!

Cris2711 1

23.02.2013, 00:29

buna tare

laura_n 1

28.02.2013, 15:12

nu stiu unde eram atunci de nu am vazut-o, dar sigur stiu unde mi-as dori sa fiu acum arata de mori de pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Flan cu ton, spanac si somon afumat