Omleta cu oregano, spanac, nuci si chili

de Satisfyyourcravings in , 2 Iul 2018 | 2698 vizualizari

 

O alta reteta folosind noua gama Delikat cu ingrediente 100% naturale. 

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1-2 linguri lapte vegetal (eu am folosit de migdale; se poate inlocui cu lapte obisnuit)
  • sare, piper
  • 1/2 lingurita Delikat-oregano uscat
  • cateva frunze proaspete de busuioc
  • 2 lingurite ulei de cocos/ masline
  • 1 mana spanac proaspat
  • 1/2 avocado
  • 1/2 lingrurita sirop de agave (sau miere)
  • 1 mana nuci
  • 30 grame mozzarella (eu am folosit mini mozzarella)
  • pudra de chili Delikat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu oregano, spanac, nuci si chili:

Ouale se bat ca pentru omleta impreuna cu laptele, sare, piper, busuiocul rupt in bucati si oregano. 

Se incalzeste uleiul de cocos intr-o tigaie antiaderenta si se adauga ouale. Se inclina tigaia in toate partile astfel incat toata baza sa fie acoperita cu ou. Se adauga spanacul si mozzarella si se acopera cu un capac. Se lasa cateva minute, la foc mediu pana cand ouale sunt aproape gatite. 

Se impacheteaza omleta in jumatate si se transfera pe o farfurie. Se asaza avocadoul feliat si nucile zdrobite deasupra, se stropeste cu sirop de agave si se pudreaza cu chili. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu oregano, spanac, nuci si chili" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola