Omleta cu oua de gasca si cartofi

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2010 | 9644 vizualizari

 

pt un mic-dejun copios

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof mare
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 oua de gasca
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • marar
  • patrunjel
  • cascavl ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu oua de gasca si cartofi:

se spala cartofii, se taie rondele si ii punem la prajit, nu trebuie sa iasa crocanti, asa ca punem un capac peste ei, cand sunt gata ii luam si ii punem intr-o farfurie, calim ceapa, punem cartofii si peste ouale batute cu sare,  piper si bioaua.

Intoarcem pe ambele parti cu ajutotul unui capac.

deasupra punem cascavalul ras si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu oua de gasca si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza in trei culori