Omleta cu peste afumat

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2015 | 6925 vizualizari

 

Pentru Saptamana Barbatilor care Gatesc.
Este foarte simplu de facut si foarte buna, desi nu am vazut-o facuta de nimeni.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200g macrou afumat
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 1 ardei mic rosu
  • 1 ardei mic galben
  • 50g masline umplute cu ansoa (obtional)
  • 3 linguri ulei
  • 3-4 fire patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu peste afumat:

Macroul se curata de piele si oase si se rupe bucati.

Ceapa rosie se curata si se taie julien.

Ceapa verde se curata si se taie rondele.

Ardeii se curata si se taie fasii subtiri.

Maslinele se pun la scurs din conserva.

Intr-o tigaie se pune uleiul si cand este incins se pune ceapa la calit 3-4 minute.

Se adauga si ardeii si se caleste in continuare 10 minute pana sunt inmuiate.

Se toarne ouale batute cu sare si piper.

Se pun maslinele si bucatile de peste afumat.

Se pune un capac si se lasa sa se faca omleta.

Cand este facuta se presara patrunjel tocat.

Se scoate pe o farfurie si se serveste.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Trebuie folosita o tigaie buna deoarece are tendinta de a se prinde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

08.11.2015, 22:52

Ksenya 1

09.03.2016, 08:47

inedita omleta asta,trebuie probata

MotanLaOale 1

09.03.2016, 12:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu branza pufoasa si verdeata