Omleta cu spaghete si branza

de Adele in Spaghete, 25 Iul 2015 | 5955 vizualizari

 

Inspirata de la clasica reteta "pizza de spaghetti" am pregatiti un pranz consistent ,delicios si rapid pe care pitici mei l-au divorat :D

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 400 g spaghete
  • 2 felii de branza topita
  • 50 g parmezan ras
  • 50 g provolone dulce (se aseamana cu cascavalul)
  • 1-2 linguri smantana
  • 1 cub de unt
  • sare (dupa gust)
  • piper (dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spaghete si branza:

Pentru inceput se pune o oala incapatoare cu apa si sare la foc,cand da in clocot se adauga spaghetele si se lasa la fiert (7-8 minute). Intre timp intr-un vas se bat ouale cu sare(nu prea multa ) si smantana, cand pasta este gata se da la o parte, cu un polonic se adauga putina apa peste oua si se amesteca rapid, se scurg pastele si se adauga peste ou, se adauga si restul ingredientelor si se amesteca pana se omogenizeaza totul foarte bine.

Intr-o tava de cuptor rotunda, tapetata cu putin unt/ulei se adauga compozitia si se da la 200 ° 15 minute, pana se rumeneste.

Sau intr-o tigaie atiaderenta, incalzita bine, se coace intre 3-4 minute pe o parte si pe alta (se intoarce cu ajutorul unei farfurii).

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Daca folositi mai multe tipuri de branzeturi sarate, evitati sa adaugati prea multa sare in ou).

2

Daca o coaceti in cuptor, optional puteti adauga spre final, deasupra putin parmezan ras .

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spaghete si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara a la Adasev