Omleta cu spanac

de Lau in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 3419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 300 g spanac
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac:

se curata ceapa si se caleste putin

se adauga spanacul si usturoiul pisat

se lasa putin sa se caleasca impreuna

se bat ouale cu sare si se adauga peste spanac, se amesteca si se scoate pe o farfurie

noi am servit cu pulpa de porc la tava

a fost delicioasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Arici Pogonici