Omleta cu vinete coapte

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2015 | 7923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 oua
  • 100 g cascaval
  • cateva felii de vinete
  • o jumatate de ardei gras
  • o lingura cu smantana
  • sare si piper dupa gust
  • o jumatate de lingurita cu busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu vinete coapte:

Coacem feliile de vinete pe tava de aragaz sau pe grill. (Se poate adauga putina sare).

Intre timp batem ouale spuma impreuna cu busuiocul si condimentele (sarea si piperul).

Adaugam smantana si omogenizam.

Asezam apoi feliile de vinete intr-o tigaie unsa cu putin ulei si adaugam ouale batute si ardeiul gras taiat in cuburi mici.

Coacem omleta la foc mic.

Inainte de servire adaugam cascavalul taiat cuburi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Daca nu aveti posibilitatea sa coaceti vinetele, le puteti rumeni in tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu vinete coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

dantes 1

02.09.2015, 06:49

Buna!

diaconta 1

02.09.2015, 20:17

Corana ,nu inteleg care e legatura intre oportunitate si retetele noastre.
Chiar nu va inteleg de ce risipiti timp aiurea si nu cautati acolo unde poate ideea voastra ar "prinde"

Dya Daniela Andrei 1

06.09.2015, 12:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu dovlecei, carnat si branza