Omletă de primăvară

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2013 | 4738 vizualizari

 

Am furat puţin startul primăverii caledaristice, dar cel puţin din punct de vedere meteoroligic am o scuză.

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă bătute
  • 1 fir de ceapă verde, tocat rondele
  • 1/2 linguriță mărar tocat
  • 1 linguriță iaurt integral
  • sare
  • ulei de măsline
  • rondele de ceapă roșie pentru umplut (opțional)
  • fâșii de varză pentru umplut (opțional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă de primăvară:

Ouăle se amestecă cu sarea, ceapa, mărarul și iaurtul. Se așează compoziția într-o tigaie bine încălzită cu puțin ulei. Se împrăștie pe toată suprafața tigăii. 

Se gătește 1-2 minute. Se acoperă și se mai gătește până când suprafața este aproape fermă.

Dacă doriți să umpleți omleta, se așează ceapa verde și varza pe jumătate din suprafața omletei și se aduce cealată jumătate peste legume. Se așează pe o farfurie și se consumă imediat.

TIPS-URI

1

Umplutura poate varia în funcție de preferințe

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă de primăvară" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ceapa rosie