Omleta Inimioara

de Lau in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2013 | 3289 vizualizari

 

cu aceasta reteta am castigat pe "Lumea retetelor"un set colier si cercei

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 praf de sare
  • 3-4 masline fara samburi
  • 1 ardei rosu
  • fasole galbena
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta Inimioara:

Batem ouale cu praful de sare si dam deoparte 2 linguri.

Tocam ceapa, ardeiul, maslinele, fasolea galbena si le adaugam peste compozitia de oua

Intr-o tigaie adaugam putin ulei, ungem si marginile putin, cand s-a incalzit adaugam cate putin din compozitia de ou si cu o lingura de lemn o invartim ca o rulada. O lasam pe margine dupa care iar adaugam compozitie si o rulam. Procedam astfel pana terminam. La final lasam sa se prajeasca pe ambele parti

Scoatem pe un tocator si taiem felii de cca 2 cm grosime, dupa care feliile le vom taia oblic pe jumatate (dupa care vom intoarce jumatate si vom forma inimioara)

Trecem bucatile de omleta prin oul care l-am oprit si punem in tigaia incalzita si prajim pe ambele parti

Scoatem pe o farfurie si servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Inimioara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute