Omleta la cuptor cu cas si ciuperci

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2013 | 3596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 500 g cas
  • 100 g ciuperci
  • 3 linguri sos soia
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml lapte
  • sare, piper
  • 50 ml ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu cas si ciuperci:

1. Ciupercile se spala, se curata, se lasa la uscat bine si se taie foarte marunt.

2. Ceapa se curata, se spala si se taie julien si usturoiul se curata si se taie felii subtiri.

3. Casul se taie felii si se aseaza in tava(eu am folosit o tava de la thomas rosenthal 25/35 cm). Se toarna uleiul deasupra

4. Se mixeaza bine ingredientele ramase: ouale la temperatura camerii, laptele, sosul de soia, ciupercile maruntite, ceapa, usturoiul, sarea si piperul. Se dau la cuptorul preincalizt la 180 C timp de 20 - 30 min sau pana se rumeneste frumos.

Se serveste atat calda cat si rece.

TIPS-URI

1

Cand am scos omleta din cuptor am presarat putin patrunjel uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu cas si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]