Omleta Panacris

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2011 | 4992 vizualizari

 

Dupa o saptamana de munca si agitatie, sambata si duminica la micul dejun rasfat pe baietii mei cu diverse in care prinicplaul ingredient este oul... De data asta am facut o omleta delicioasa pe care au numit-o Panacris!

 

INGREDIENTE

  • cartofi 2 bucati
  • sunca 100 gr.
  • ceapa 2 bucati
  • telemea 50 gr
  • cascaval 50 gr.
  • sare
  • piper
  • oua 8 bucati
  • untdelemn
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta Panacris:

Cartofii se curata si se taie pentru prajit. (De obicei raman de vineri, cativa cartofi prajiti si ii folosesc la omleta). Ceapa se curata, se taie felii subţiri si se pune la prajit in ulei. Cand ceapa s-a facut translucida, se adauga cartofii prajiti si sunculita taiata marunt. Intre timp se bat bine ouale cu telul (sau furculita fiecare dupa indemanare!!!), se adaugă telemeaua si cascavalul ras. Se rastoarna compozita de ou peste ceapa si cartofi. Se lasa la foc mic pana se prajesc ouale.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate pune ardei gras, verdeata si/sau rosie tocata marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri in bacon, din cartofi, sunca si branzeturi