Orez cu inimi si pipotele

de Ina in Pui, 16 Iul 2010 | 27348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g inimi si pipote de pui
  • o cana orez cu bob rotund
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 4 cani cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu inimi si pipotele:

Pipotele si inimile se curata bine, se spala si se dau doua clocote, aruncandu-se apoi apa.

Legumele se calesc in doua linguri cu ulei de masline, apoi adaugam 4 cani de apa, sare si piper. Cand fierbe apa adaugam pipotele si inimile si lasam sa fiarba 15 minute.

Orezul spalat il turnam in oala  si fierbem la foc mic, pana se umfla si absoarbe apa. Oprim focul si adaugam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu inimi si pipotele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]