Orez cu inimi si pipotele

de Ina in Pui, 16 Iul 2010 | 27259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g inimi si pipote de pui
  • o cana orez cu bob rotund
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 4 cani cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu inimi si pipotele:

Pipotele si inimile se curata bine, se spala si se dau doua clocote, aruncandu-se apoi apa.

Legumele se calesc in doua linguri cu ulei de masline, apoi adaugam 4 cani de apa, sare si piper. Cand fierbe apa adaugam pipotele si inimile si lasam sa fiarba 15 minute.

Orezul spalat il turnam in oala  si fierbem la foc mic, pana se umfla si absoarbe apa. Oprim focul si adaugam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu inimi si pipotele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]