Orez cu pui si praz-rapid

de rivka in Pui, 12 Ian 2011 | 7047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Orez basmati
  • apa
  • 2 bucati file de pui
  • 1 fir mare praz
  • 2 oua
  • piper
  •  condimente pt pui dupa gust
  • 1 lingura sos de soia
  •  ulei masline sos de chilli pt servit sau alte sosuri dupa preferinta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu pui si praz-rapid:

Se pregateste orezul dupa instructiunile de pe ambalaj.Se scurge de apa si se lasa acoperit cca 10 minute.

Puiul se toaca cubulete si se condimenteaza dupa preferinta. Se prajeste in tigaie in ulei de masline , in ultimele minute se adauga si sosul de soia, prazul si se lasa pe foc amestecandu-se pana se inmoaie si prazul. Apoi se adauga 2 oua  si se amesteca repede pana se leaga ouale.

Se serveste cate o portie de orez cu pui cu praz si ou deasupra si sos de chilli dulce. Super rapid , cantitatile sunt pt 2 persoane.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu pui si praz-rapid" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (41)

nadina73 1

24.04.2011, 21:38

La multi ani! mie dor de tine iti doresc din tot sufletu ,multe bucurii,intelegere,liniste sufleteasca,sa ti se implineasca toate dorintele si multiiiiiiiii,multiiiiiiiiiiiii copiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Te pup

ela 1

24.04.2011, 21:41

la multi ani!!!!!!!!!!!1 unde esti fata draga ca imi este dor de tine

Bucataras Medi 1

26.05.2011, 16:16

Ufffffffffffffffff............mai primesti urari dupa o luna de zile?................La multi ani sanatosi si frumosi,draga Rivka!................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu tocanita de pui