Orez cu suc de rosii si cascaval

de Lau in Mancaruri cu carne, 13 Sep 2012 | 3102 vizualizari

 

sursa medi

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cana de orez
  • 100 g unt
  • 150 g cascaval
  • 1 cana suc de rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu suc de rosii si cascaval:

Ceapa tocata o calim in untul topit, adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeii tocati marunt, lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam carnea taiata cubulete si o cana de apa. Lasam sa fiarba pana scade apa, amestecand din cand in cand. Cand a scazut apa adaugam orezul (fiert) si amestecam continuu cca 5 minute. La final adaugam patrunjelul si condimente dupa gust

Orezul il spalam in apa rece dupa care il punem la fiert in apa cu sare,il scurgem de apa.

Compozitia o punem intr-o tava unsa (eu am tapetat-o cu hartie de copt)t urnam sucul de rosii deasupra dupa care adaugam cascavalul ras si dam la cuptor ca 10 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu suc de rosii si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca