Orez sarbesc

de ana in Mancaruri de post, 28 Iul 2010 | 25660 vizualizari

 

Este un orez rapid si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 2 ardei ,unul rosu unul verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pahar cu orez
  • 2 pulpe de pui(optional)
  • sare,piper
  • 100 ml ulei
  • 3 pahare cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez sarbesc:

Spalam legumele si le taiem cubulete,apoi intr-o tigaie incingem uleiul si punem intai ceapa la calit apoi adaugam morcovul , ardeiul le lasam cam 3 minute , la sfarsit adaugam rosiile ,asezonam cu sare si le lasam pe foc 1 minut amestecand usor fara a le strivi .Orezul il spalam bine si asamblam intr-o tava .am aranjat in coloane alternand orezul cu legumele .Un rand cu legume unul cu orez.Deasupra am pus bucati de carne si am turnat usor apa ca sa nu stric modelul :D.

Am pus la cuptor(cuptorul incins in prealabil) pentru 40 de minute.(Depinde de cuptor).

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez sarbesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu ciuperci si cus-cus