Ostropel de pui cu mamaliguta calda

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 15 Ian 2012 | 10601 vizualizari

COMENTARII (40)

Dana Cristea - pusikmea 1

15.01.2012, 16:16

multumesc

alinutzika 1

15.01.2012, 16:54

pozele arata super! mi-ai facut o pofta...

Dana Cristea - pusikmea 1

15.01.2012, 17:00

multumesc, ma bucur ca-ti place

Bucataras Medi 1

15.01.2012, 18:05

bine arata si chiar imi este dor de un ostropel.

Dana Cristea - pusikmea 1

15.01.2012, 19:54

multumesc medi

mena29 1

16.01.2012, 10:30

ArianaBala 1

16.01.2012, 16:01

Ce bine arata... Am doua pulpe de pui crescut la tara...direct ostropel scrie pe ele

belina 1

17.01.2012, 13:48

bun bun

belina 1

17.01.2012, 13:50

si eu fac imediat

Dana Cristea - pusikmea 1

17.01.2012, 14:19

multumesc, ma bucur ca va place

kitinusha 1

17.01.2012, 15:15

vin alb sau rosu?

Kitoka 1

17.01.2012, 15:21

uleiul de masline nu se foloseste la prajit.

Marilisa 1

17.01.2012, 15:23

da, chiar arata foarte bine, o ideea excelenta. Cred ca merge si cu vin rosu, nu ?

Dana Cristea - pusikmea 1

17.01.2012, 16:17

vin rosu am folosit eu, dar puteti baga de care vreti

Dana Cristea - pusikmea 1

17.01.2012, 16:22

@Kitoka uleiul de masline se foloseste si la prajit din cate stiu eu, cel extravirgin nu se foloseste, dar exista mai multe tipuri de ulei de masline... uite aici un articol http://www.biomania.ro/blog/2009/03/23/de-ce-sa-folosesti-ulei-de-masline-pentru-prajit-si-nu-numai/

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu carne de pasare