Ostropel din pulpa de porc

de Ina in Porc, 6 Noi 2012 | 21429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g. pulpa de porc
  • o ceapa
  • 500 ml suc de rosii
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde, tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel din pulpa de porc:

Tocam ceapa marunt si o calim usor in foarte putin ulei. 

Pulpa de porc se taie bucatele mici si se opareste in apa clocotita, apoi se pun bucatelele in tigaie, peste ceapa calita usor. Dupa cca doua minute adaugam o cana cu apa  fierbinte ( cat sa cuprinda bine carnea ) si un praf de sare si lasam sa fiarba bine carnea.

Cand carnea este aproape fiarta si apa scazuta la jumatate  adaugam 500 ml suc de rosii si asezonam totul cu piper si multe felii de usturoi . Lasam pe foc sa clocoteasca inca 10 minute, apoi oprim focul si adaugam patrunjel tocat . 

Mamaliguta se preteaza de minune, la astfel de gustare  :-bd

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]