Ostropel din pulpe

de mihaelaM in Pui, 19 Mar 2011 | 4855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 150 ml ulei
  • 1ceapa potrivita
  • 5-6catei usturoi
  • 1ardei gras
  • 1-2linguri faina
  • suc de rosii
  • 1lingurita delikat
  • 2 foi dafin
  • busuioc
  • marar

     

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel din pulpe:

Spalam pulpele cu apa calda dupa care le taiem bucati si le prajim putin. Ceapa o curatam si o taiem cubulete si o calim tot in uleiul in care au fost prajite pulpele. Adaugam usturoiul si ardeiul taiat julien.

Dupa ce s-au calit putin, punem sucul de rosii dupa care adaugam 1cana supa pui (daca nu aveti puteti pune apa) si adaugam pulpele.

Lasam sa fiarba aproximativ 30 de minute.

Intr-o farfurie punem faina si putina apa si amestecam bine, apoi adaugam compozitiei, la fel si foile de dafin si busuiocul.

Mai lasam 5-10 minute la foc domol.

La final adaugam mararul.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din pulpe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

elena1988 1

20.03.2011, 07:46

imi place ostropelul

kamy 1

20.03.2011, 16:31

cu mamaliga

cismaru_nicoleta 1

20.03.2011, 22:13

ce buuunnn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu garnitura de gutui, in sos caramel